VIP Powerlounge gokautomaten

VIP Powerlounge heeft gokkasten die je met VIP behandelen, met grote inzetten en enorme winsten. De inzet van de VIP Powerlounge gokautomaten is hoger dan op de gemiddelde online gokkast. Natuurlijk wil dit ook gelijk zeggen dat de win kansen en prijzen gigantisch veel hoger zijn dan bij de ‘normale’ online gokkautomaten.

VIP Powerlounge online gokautomaten

Er zijn verschillende online gokautomaten van VIP Powerlounge die gespeeld kunnen worden: Magic Circle Deluxe, Vertigo, Jokerstime Deluxe, Random Runner Ultra, Turbo Mega Jackpot, Gigaburst, Hell’s Bells, Multistake, Turbospinner XXL en Empire.
Al deze gokautomaten zijn op een eenvoudige manier uit te proberen door op de ‘start button’ te klikken en voor ‘speel gratis’ te kiezen.
Wanneer u voor echt geld wilt spelen in de VIP Powerlounge, dient u eenvoudig een persoonlijke account aan te maken, door uw naam, emailadres en telefoonnummer in te vullen. Daarna is er de mogelijkheid om te betalen via iDeal of PaySafe Card.

VIP Powerlounge Blackjack EU

Het is mogelijk om het nieuwe spel Blackjack te spelen bij VIP Powerlounge. Ook dit kunt u uitproberen, zovaak als u wil. Met een symbolisch bedrag van €25,- kunt u dit kaart spel testen, om te kijken of dit een spel voor u is. Zet uw fishes in en kijk of u winst kunt maken. Als er genoeg geoefend is kunt u voor echt geld spelen, wanneer u een eigen account heeft aangemaakt.

VIP Powerlounge Roulette EU

Roulette is een nieuw spel die te spelen is bij de VIP Powerlounge. Een oud spel dat nogsteeds leuk is en elke keer weer een verrassende uitslag heeft. Speel dit bekende spel bij VIP Powerlounge en kijk of u met uw inzet winst kan maken! Gok op een cijfer en kleur en wacht vol spanning af. Wie weet valt het balletje op uw cijfer en kleur. Wilt u niet gelijk voor echt geld spelen dan is het natuurlijk ook mogelijk om te oefenen.

VIP Powerlounge Moneywheel

De laatste aanwinst van VIP Powerlounge is de Moneywheel, het meest uitdagende rad van de wereld. Lekker makkelijk vanuit uw stoel geld inzetten en aan het rad draaien. Nu maar kijken of u succes hebt vandaag!
Ook bij dit nieuwe spel van VIP Powerlounge is het mogelijk om het spel eerst te testen. Het leuke is dat u het zovaak kunt testen als u zelf wil. En als u er helemaal klaar voor bent om een gokje te wagen kunt u, met een account, voor echt geld gaan spelen.

VIP Powerlounge Stud Poker

Tegenwoordig kunt u zelfs Stud Poker spelen bij VIP Powerlounge. U hoeft hier geen pokerkennis voor te hebben, wachten op andere spelers is ook niet nodig en jezelf inkopen hoeft al helemaal niet. Gewoon spelen en winnen!